mylifes_myrules 5 aylık hamileyim şiddetli bacak ağrılarım başladı geceleri uyuyamıyorum artık, titreşimli masaj aletini zararı olur mu kullansam bacaklarım için acaba
kuzeymom28 mylifes_myrules bende bacağıma kullandım yeri geldi belime de kullandım canım 🙏🏻 yap demiyorum ama dikkat et 🌸
muhammedfatihcelik mylifes_myrules magnezyum takviyesi alın muhakkak ağrıları azaltıyor. Genellikle magnezyum eksikliğinden kaynaklı oluyor ağrılar
mylifes_myrules muhammedfatihcelik yazdı doktor ama o kadar çok hap kullanıyorum ki ona sıra gelmiyor
Dondurmalikahve mylifes_myrules Magnezyum almanız önemli ama onada sıra gelsin bi zahmet 😁 erken kasılmayı ve krampları önlemek için kullanmanız gerekiyor.
babyykar Dolaşımı hızlandırır aslında karın bölgesine yaklaşmadığı sürece sorun olmaz ama yinede uzun süreler yapmayın en fazla 5-10 dk tutun dolaşımın fazla hızlanması kan akışını da hızlandırır o belki bebeğe zarar verebilir hemşireyim bu arada
mylifes_myrules Meri-Mel sorma bizde biliyoruz ağrı olcak tabi ama gülüp öyle demeleri yok mu insanı sinir ediyorlar