bittercikolata__ Hayırlı geceler hanımlar 💖 Koltuk altı, bikini bölgesi, diz ve dirsek kararmaları için bir krem arıyorum. Önerileriniz varmı? Yada bu kremi kullanan varmı ? Varsa yazabilirler mi nasıl etkili mi?
simseklivekalpli bittercikolata__ ben tüy inceltici kullandım hiç fayda görmedim. Markaya şüpheliyim bu yüzden.
ebrrr789 bittercikolata__ ben aldım bunu ama yapısını dokusunu vs hiç beğenmedim hoşuma bitmedi hiç güzel değil bence
bittercikolata__ simseklivekalpli yaa anladım canım. Bayada yorum vardı bende baktım en aşağılara falan herkes memnun ama genede sormak istedim teşekkürler 🤗
simseklivekalpli bittercikolata__ ya aslında fenomen şişirmesi sanirim çünkü ilk defa duydum markayı baya popüler inf takip etmedigim için bilmiyorum
firstmama simseklivekalpli maalesef hiçbir işe yaramıyor 6 ay boyunca düzenli bir şekilde her akşam kullandım koltuk altı icin hiçbir faydasını görmedim
bittercikolata__ simseklivekalpli benim sosyal medyam yok canım fenomen mi önerdi bilmiyorum da Google’dan baktım bu çıkınca yorumlarında baya iyi ondan soruyum dedim