wewee Kızlar bazı bebekler siyah saçlı doğup sarıya dönüyor. Aranızda bebeği öyle olan var mı? Kaç aylıkken döndü ?
kkubs bisenakillisinzaten peki kestirdikten sonra mı sarı çıktı yoksa uzadıkça mı sarardı? Bizim de açılıyor git gide kestirmek de istiyorum ama ya açık renk çıkmazsa diye saçma bi takintiya düştüm😂😂😂
mucizemgelsin61 Ay benim kızım tam bir kara kafaydı simsiyah saçları vardı 😀😀 şimdi sararmaya başladı baya baya yeni çıkanlar hep sarı dipleri falan aşırı derece de dökülüyorr ağzından burnundan herşeyinden heryerinden saç toplamaktan yoruldummm🫠
gny_26 Benim bebeğim kumral önler sarı tepeler koyu kumral 4 aylık uzayınca sonuç ne olacak merak ediyorum
Lavinia_- wewee bebeğim simsiyah saçlıydı şuanda 9 buçuk aylık baya kumral sarı bişey oldu bende elimde koyu kahve saçlara sahibiz
maygirl wewee kızım cok koyu idi sacları şuan açık kumral karisik sarı gecisler var saçinda..benm saclarim koyu babasinin saclari kucukken 7 8 yasina kadar gunes misali asiri guzel bi sarıymış.2 mizin arasına döndü sacları şuan yani..saclari uzadkca net belli oldu 1 yas ciwari oncesi koyuydu.
kkubs bisenakillisinzaten ben de kesmeyeceğim korkuyorum saçları siyah çıkar diye 😂 beyaz tenli kaşlar kirpikler sarı ama ne olur ne olmaz 😂😂