elfkaya Kızlar doğumdan ne kadar süre sonra regl olmaya başladınız, bnm 40 çıktıktan sonra baya yoğun kanamam oldu, bir ay olmadı tekrar kanamam başladı bu regl mi oluyor, kimileri doğumdan sonra 3 ay fln hiç kanama görmediklerini söylüyorlar
yaralianne elfkaya regl canım benimde 40ım çıktı 53 gün regl oldum dr ye sordum normal dedi, emzirip emzirmemekle alakası yok
aslanmomy elfkaya evet regl oluyor 40 lıyken regl olmuştum birde 40 bittikten sonra olmuştum kişiden kişiye değişiyor mesela yengem bebeğini sütten kestiği zaman regl olmuştu diğeri 6 ay olmamıştı
sedsedsedsed 40 çıktıktan sonra regl gibi bir şey oldu ama bu ay olmadı hala beklemedeyim diğerinin de regl olmadığını düşünmeye başladım çok kısa sürmüştü emzirmeyle alakasının olduğunu duydum ben de çok aktif olmasa da emzirmeye çalışıyorum
melikeasel3455 Bende 5 ay olcak nerdeyse 40ımdan sonra olmadım hiç ama bana bi şişkinliğide olmuyor garip bir şekilde🤷♀️
hazelvemeyra İlk doğumumda 40 tan sonra oldum hemen sonra sık sık ve az gün sayısınca oldum 3-4 ay sonra düzene girdim. 2. De ise 4 ay olmadım en son 23 temmuzda oldum tesadüf mü bilmem ama ilkini emzirememiştim bu sefer aktif emziriyorum ona yoruyorum bende olmamamı. Komşum da 6 ay olmamıştı
tonymontana elfkaya regl olmussunuz 40 kontrolumde doktorum rahim duvarimin kalinlastigini hamile kalma olasiligimin arttigini ve reglimin yakin oldugunu soylemisti 1-2 gun sonra da regl olmustum zaten ve ilk reglim 20 gun falan surdu 10 dakikada ped degistiriyordum hormon testlerim temiz geldigi icin sorun gorulmedi
Yusufagahinannesi elfkaya ben ilk oğlumda 7ay regl olmadım ama doğum kontrol hapı içiyordum doktor haptan dedi gerçektende hapı bıraktım regl olmaya başladım. Şuan 2. Oğlum 2 aylık ilk kanamam 30 gün kadar sürdü kesildi henüz regl olmadım
Yusufagahinannesi elfkaya ben ilk oğlumda 7ay regl olmadım ama doğum kontrol hapı içiyordum doktor haptan dedi gerçektende hapı bıraktım regl olmaya başladım. Şuan 2. Oğlum 2 aylık ilk kanamam 30 gün kadar sürdü kesildi henüz regl olmadım
azrasmom290_ sezgigi adet olduğum günler azalıyo bence ya baya farkettim ben adet dönemi bitince gene çoğalıyor
sebax45 elfkaya 1 buçuk seneye kadar olmayan var ben 55 ince günde oldum ve düzenli bir şekilde devam etti. Seninde regli canım