tomris5527 Ben içimden geldiği gibi ediyorum ama bide size sormak istedim bu konuda zayıfım çünkü biraz. Hani ömrün uzun olsun bahtın güzel olsun gibi bilindik kelimelerim var. Yazarsanız eğer merak ettim kızlar
nurdann1 tomris5527 ayetel kursi okuyorum ben 7 kere nazar dualarını okuyorum bol bol da şükrediyorum 🙏🏼♥️
jap tomris5527 hergün uyuturken okurum arkasından dua ederim. “Allah’ım kızlarıma sağlık şifa ver, ferahlık huzurlu uykular ver. Nazardan kem gözden görüp göremediğimiz bütün kötülüklerden koru, Karşılarına hep iyi insanlar çıkar” Şeklinde
Laden tomris5527 yıllardır hep Allahım sen yavrumun kaderini bahtını güzel yaz, hayatı boyunca karşısına iyi insanlar çıkar diye dua ederim. Başkasının çocuğunada rabbim güzel kader yazsın derim
nnoktaa tomris5527 duanın en makbulü kalpten geçendir. Çok dillendirmem dilimle. Allah doğru yoldan ayırmasın, hayırlı insanlarla karşılaştırsın, attığı her adımda kendinden emin olsun. Kalbi ferah merhameti bol olsun. Diye uzar gider.
alpsr Allahım evladımı dinini en güzel yaşayanlardan eyle ona hayırlı arkadaşlar ver karşısına hayırlı insanlar çıkar evladımı hayırlı eyle bizide ona hayırlı anne baba eyle🌸 bi hocamız böyle dua etmemizi önermişti
tomris5527 alpsr bi yerde duymuştum böyle hocaya gidip gelen abla demişti hayırlı istemek bazen zor imtihan istemek oluyor güzel demek lazım güzel cumalar de mesela demişti tabi bende hayırlı diyorum hala orası ayrı
bitboylum Rabbim evladımın yolunu yolundan gidenlerle birleştir. Kalbini körlükten kötülükten koru derim hep her devirde çocuk yetiştirmek illa ki zordur da bu devir mi bu nesil mi böyle çözemedim gerçekten çok zor bazen düşündükçe kalbime bıçak saplanıyor
tomris5527 bitboylum ay benimde vallahi o yüzden daha da sığınıyorum dualara rabbim kötülüklerden kötülerden korusun
Umaysmom78 tomris5527 nazar dualarını okuyorum hep birde dua ediyorum iyi bir yerlere gelsin iyi insanlarla karşılaşsın vb. Gibi
birerkekbirkizannesii tomris5527 allahım emnatını sana emanet ediyorum konu kazadan beladan hastalıktan görünen görünmeyen herseyden kötü gözden nazardan koru ona sağlıklı uzun ömür ver dıye dua ediyorum
simaym94 tomris5527 ben bı yerde duydum bir anne çocuğuna sinirlendiği zaman hay kabeye hoca olasın diye sürekli her sinirlendirince bunu söylermiş çocuk kabeye hoca olmuş bende beni her sinirlendirdiklerin de iyi yerlere gelesiniz Allah korkusu olan insanlar çıkarsın karşınıza sağlığınız yerinde olsun inşallah diye söylerim aklıma hep o kadının ettiği dua gelir bende böyle söylerim:))
beybitolat tomris5527 her ezan duyduğumda okurum özellikle. Rabbim yolunu güzel eylesin iyi insanlarla karşılaştırsın sağlıkla büyüsün diye genelde hep derim. Allah hepimizin evladını bağışlasın inşallah 🙏💕
bebiskoveannesi tomris5527 özellikle gece uyurken Allahım bana verdiğin emanetini gözümün görmediği hee anda sana emanet ediyorum. Tek güvendiğim sensin. Sen onu koru muhafaza et diyorum. Felak Nas ve Ayetel kürsü okuyorum
mss_12 tomris5527 hergün okula giderlerken Allahım sen iyi insanlarla karşılaştır,onları kimselere muhtaç etme,ayaklarına taş değdirme,iyi yerlere gelmelerini nasip eyle diye dua ediyorum:)