melmer İstanbul Anadolu yakası temizlikçi fiyatları nasıl hep aynı kadını çağırıyorum 3 ayda bir zam yapıyor güvendiğim için bişey demiyorum normal mi pahalı mı anlamadım 4000
ikimelekannesi_ melmer neye göre 4 bin mesela komple ev bitiş garantili mi yoksa bir günlük ne yaparsam o şeklinde 4 bin mi ?
melmer ikimelekannesi_ @yvzslm0 yani 9 da gelip 4 gibi çıkıyor cam siliyor tuvalet banyolar süpür sil işte bunlar
melmer dayes normalde 15 günde bir di 3 aydır memleketteydim şimdi geliyorum dedim 4 bin oldu dedi. Piyasayı merak ettim
ikimelekannesi_ melmer çok para canım ya gene sen bilirsin ama bilemedim detaylı temizlik olsa evi kaldırıp indirse tamam dicem ama bilmiyorum bana çok geldi
subrk melmer Ne kadar pahalı. Uzun zamandır yoksunuz diye heralde.15 günde 1 2000tl veriyorum ben.Istanbul kadıköy deyim.
endoplazmikretikulumiste melmer Ankara’da bir firma var bahar kampanyasında 2 yada 3 kadın 5.000 TL ye geliyordu . Temizlik sonrası birlikte kontrol ediliyordu temizlik ablantemizler mi neydi adı öyle bişey insta sayfaları var
Asyaveannesi04 melmer bize gelen ablamız 2bin sabah 9 akşam işi kaçta biterse cam, kapı, tuvalet, banyolar yer sil süpür, ütü de yapıyor bazen bize düzenli geliyor senede de bir zam yapıyor
gokcen_ melmer Adana’da yaşıyorum.Bana da ayda bir geliyor .Sabah 8 akşam 18.00 de gider 3 bine geliyor.
buyuyor-cocuklar 3.000 civarı bende istanbul anadolu yakasındayım. Genelde 3.000 üzeri istiyorlar, temizlik zor iş🥲