Annegibi2006 Ağrı Doğubeyazıt’a bi kaç ay önce taşındık bebeğimin kontrolleri olacak ama doktor bulamıyorum Iğdır çok yakın Iğdır da yada Doğubeyazıt’ta çocuk doktoru önerisi alabilirmiyim özel yada devlet farketmez
Birbebetoannesi Annegibi2006 ilkokul arkadaşım eleştirkte size yakın mı bilmiyorum ama adı da Dr. Orhun Safa Kurt (devlet hastanesinde) insani ve bilg yönünden iyidir
Dygosmn1 Iğdır’da doğru düzgün çocuk Dr yok bulut hastanesi vardı yanlış hatırlamıyorsam fazlada güven olmaz . Ben İstanbul’a getiriyorsun igdirdan
Annegibi2006 Dygosmn1 öyle bi ihtimalim yok maalesef burada en gelişim takibi için bi doktor bulmam gerekiyor teşekkürler 😌
Annegibi2006 Birbebetoannesi bi bakayım yenç geldiğimiz için bende tam bilmiyorum yakınmmı teşekkür ederim 😌
gokselkuzey Iğdır özel medlife hastanesi var dr Kubilay ar hocaya görünebilirsiniz ayrıca devlette ki doktorlarda iyi diyorlar dr tayyar Ayberk öneririm
Annegibi2006 gokselkuzey bi bakayım randevularına oğlum 18 aylık rutin boy kilo bir de gelişim takibi yapılacak teşekkürler