seydaaipek Doğum kilosu 2,900 boy 50 cm şuan 8 ay 27 günlük 8,600kg 74 cm kanları temiz idrar temiz herşey normal fakat dr kilosu düşük dedi sizce nasıl kilo alımı ve gelişimi iştah şurubu verdi bu yüzden
Aselinannesi0655 seydaaipek bu doktorlar ne istiyor. Şimdi içini rahatlatacağım bekle. Dogum kilosu 2600 şuan 1 yaşında 8 kilo 75 cm
Prensesannesi32 seydaaipek hadi bide benden gelsin 35+6 da 2430 doğdu 1 yaşında 7.5 kiloydu diyeceklerim bu kadar 28 aylik olduk hala zayıf yani
zeynomurat seydaaipek doğum kilomuz 3900 10 ay 15 günlük 10 kiloyuz sağlığı yerindeyse hiç takılma her doktor farklı söylüyo
Ffffo 11bucuk aylık boyunu bilmiyorum ama kilo 7.900 her aksam onun kilosunu düşünmekten uykularım kacıyor cok minnak görünüyor haftaya özel e doktora gidecegim bakalım o nedeyecek
seydaaipek Ffffo valla ben özele götürdüm böyle dedi bide para tuzağı mı diye düşünmedim değil şu zamanda giriş tahliller falan 5bin en kötü
Hanabii Şu an 21 aylık ama 18 aylıkken boy 83 cm kilosuda 12 kgdı kız bebek bu arada. 36. Haftada 2.500 gram 44 cm doğdu..
Hanabii seydaaipek dur daha erkenini buldum. 8 aylıkken benim kızın boyu 70.3 cm kilosu da 8.850 grammış. Yani senin bebeğinde normal nesi zayıfmış ben anlamadım.
16temmuzannesi seydaaipek Benım kızım 3 yaşında 2 yıl boyunca 12 kıloydu herseyı temız çıktı ama haraketlıydı daha yenı anca 2 kılo aldı
durukus24 seydaaipek kilosu neye göre düşükmüş tam olarak 😬 benim kızım da aynı kiloda doğdu 8.ayında 8500tü doktor artışa göre gayet iyi olduğunu söylemişti şu an 11 aylık yani bu ayda iştah şurubu vereni de ilk defa duyuyorum
seydaaipek durukus24 gerçekten onlar düşük dedikçe kendimi strese sokuyorum ve farkında olmadan gecenin bu saatine kadar tarif araştırdığımı farkettim en son chatcpt ile konuşuyordum insanın moralini çok bozuyorlar
durukus24 seydaaipek hiç takılmayın bence böyle şeylere bana bi hemşire sadece artışa bakmayız demişti o ay ishal olabilir keyifsiz olabilir çok hareketlenmeye başlamış olabilir ne bileyim diş çıkarıyor olabilir bi ay bi ayı tutmaz mı sınır olarak görülen artış var neticede aydan aya kızım bu ay sınırda aldı ben onu bile çok takmadım çünkü hem dişi çıkıyor hem de hareketlenmesi çok arttı. Ama keyfi yerinde uyuyor ne bileyim öyle sebepsiz ağlaması falan yok önemli olan da bu bence. Uzman değilim ama anne olarak eğer herhangi bir sıkıntı gözlemlemiyorsam kilosuna çok takılmıyorum