ebu935_ Kızım 13 aylık oldu asla yürümüyor ve beni zorbalıyolar geç kaldı bilmem ne sağlık problemi yok diyorum anlamıyolar. Sizce de mi geç
bakkalemzigi ebu935_ kızımda 13. Ayın sonunda yürüdü bana da hep derlerdi zamanı var demek ki derdim kafanıza takmayın hiç ben taktım da ne oldu yürüdü işte hep böyle kalacak değiller ya 😂
minikmisimben ebu935_ ilk kızım 14 aylıktı yürüdü anca küçüğü de 10 aylıktı her çocuğun gelişimi farklı
Ballikizim99 ebu935_ yürüme belirtisi var mı yani elinden tuttuğunda yürüyor mu o şekilde bol bol yürüt benim kızım 13 aylıkken yürümüştü seninkininde eli kulağında yürür inşallah 😇
umay4160 Kızım 18 aylıkken yurüdü sağlığı da maşallah çok iyiydi yurumek istemiyordu doktora da kac kez goturmuştum boşa kendime eziyet etmişim 😂😂
ebu935_ minikmisimben kızım emeklemedi takmadım diye dedim her çocuk ayrı diye bu yürüme olayı kafama takıldı 13 ay olunca
aybkm ebu935_ oğlum yaşında yürüdü ama oğlumdan 5 gün küçük başka bir tanıdığımın bebeği 17-18 aylıkken yürüdü hatta yürümeyi geç direk koşmaya başladı. Doktorada gittiler doktorun dediği bişeyi yok üşengeç kendisi🫣