arzumkartall İstanbul’da yaşıyoruz Alt üst giydiriyorum, sadece zıbın giyince elleri ayakları soğuk oluyor ne yapayım anlamadım
sarikavun arzumkartall bebegin elleri ve ayaklari zaten soguk olur kan dolasimi nedeniyle. Bebegin usuyup usumedigi ensesinden ve gogsunden belli olur oralari baz alacaksiniz
aslymom arzumkartall yenidoğan eli ayağı soğuk olur elinden ayağından anlaşılmaz soğukluk ense boyundan anlaşılır
Bebegimm1 arzumkartall havalar çok sıcak evin ısısına göre giydirmelisinz fazla giydirmekde iyi değil hasta olur en azından kısa kol zıbın giydirin sadece. göğsü sıcaksa üşümez
arzumkartall simseklivekalpli erken doğdu o yüzden biraz küçük çorap olmuyor patikli alt giydiriyorum
sarikavun arzumkartall evin isisina gore giydirmen lazim bebegi once evine bi isi olcer al. İnternette hangi derecede nasil giydirmen gerektigine dair birsuru sablon var atiyorum 23 derecede zibin arti yarim kollu alt ust gibi birsuru sablon var onlara bakarak giydirebilirsin. Ama ev isini ogren once
sedsedsedsed Çok fazla kalın giydirip terlemesi de kötü ben içine zıbın üstüne de tişört giydiriyorum sadece gün içinde çorap bazen giydiriyorum bir de gece uyurken çorap giydirip midesini örtecek şekilde ince bir şey örtüyorum üstüne
sarikavun sedsedsedsed bebis uyurken corap giydirmek kan dolasimini etkiledigi icin cok onerilmiyo doktorlar tarafindan aklinizda olsun patikli alt giydirebilirsiniz ama corap bence giydirmeyin.
sarikavun arzumkartall eviniz sicaksa sadece zibin bile yeterli olur. Benim evim genelde 26-27 derece ben sadece zibin ngiydiriyorum tum gun. Bazen gunduzler 29-30 u buluyo o zaman zibini da cikarip tek bezle duruyo yani onemli olan ne giydireceginizden ziyade oda isiniz
sarikavun arzumkartall eviniz sicaksa sadece zibin bile yeterli olur. Benim evim genelde 26-27 derece ben sadece zibin ngiydiriyorum tum gun. Bazen gunduzler 29-30 u buluyo o zaman zibini da cikarip tek bezle duruyo yani onemli olan ne giydireceginizden ziyade oda isiniz
hiloss_ En rahatı ince tulum yaz bebeklerinin sıkıntısı çok şey giydirememek bebeğim 45 günlük sıcaklarda çok zorlandık
arzumkartall sarikavun çorap olmuyor zaten kızıma büyük geliyor ayağından çıkıyor patikli alt giydiriyorum