dilaninal Kan verdim reglim 6 gün geçmişti beta 64.5 çıktı pazartesi bir daha vereceğim fakat ilk bebeğimde 3 gün geçmişti 1400 çıkmıştı böyle bişey yaşayan bilgisi olan sağlıkçı arkadaş var mı acaba
aleynaderin1 dilaninal olumlu ve olası düşünürsek geç döllenme olabilir kötü düşünmek istersek kimyasal olabilir ama bence henüz hiçbir şey düşünmemek daha iyi
nmylmz dilaninal doktorum bana bu sayının her gün ikiye katlayacağını söylemişti erken öğrenmişsiniz bu sefer
Prensesannesi32 dilaninal ilk beta çok önemli değil 2 gün sonra tekrar kan ver düzenli artış oluyorsa normaldir
asellmiihramom dilaninal ilk hamileliğimi 12 öğrendim ikincisini 24 ile çok erken öğrenmişsiniz 2 günde bir artması çok önemli
yldrm12 dilaninal her hamilelikte beta farklıdır önemli olan 2 güne bir 2 katı artması. Bende 47 ile öğrenmiştim
pozininanasi dilaninal korkutmak istemem ama ilk bebegimi 62 ile öğrendim ancak sağlıksız gebelik yasadim 3 aylıkken kürtaj olmuştum..
negerekvarr dilaninal 10 gün geçtiğinde 23 gibi bir değerle öğrendim suan oğlum 4 yasında 165 lede kimyasal olan bir gebelik olmuştu değer önemli değil
Yagmursonrasitoprakkokusu dilaninal ben 56 ile öğrenmiştim, 1 haftaya yakın gecikme vardı. Şu anda oğlum 4.5 yaşında 😊 geç döllenme demişti doktor bana