TalentedMom Merhaba Anneler; Ben Antalyada yaşıyorum bir kaç aylığına istanbulda kalıcam bebeğimin aşılarını oradaki sağlık ocağına ya da hastanede yaptırabilir miyim bilgisi olan var mi?
Umutkusu TalentedMom benim bebeğim 2 aylık aşılarının hepsini özel hastanede yaptırdım İstanbul değil ama yapılıyor diye biliyorum
Merve TalentedMom yapılıyor canım. Bende normalde istanbulda yaşıyorum. Memlekete gitmiştim samsuna. 6. Ay aşımızı sağlıkocağında yaptırdım. Misafir girişi olarak yapıp sisteme işliyorlar. Antalyadaki sağlıkocağınızdaki hemşirede görüyor aşı yapıldığını.
Gizemidil87 TalentedMom canım ben normalde Ankara’da yasıyorum geçici olarak istanbuldayim yakınımın kayıtlı olduğu şahlık ocağından rica edip yaptırdık 3 kez
Nagehan08 TalentedMom bende annemlerse kalmıştım başka şehirde ikamet ediyorsan sağlık ocakları yapıyor, ama önceden ara ya da git konuş belli günler aşı için çağırıyorlarmış, toplu olarak.
Merve Gizemidil87 hiç bir kaydınız olmasa da yapıyorlar bilginiz olsun. Yani kayıtlı birinin misafiri olmasanızda yapılıyor
melis_duru TalentedMom bağlı olduğunuz dışında başka sağlık ocağı yapmıyor, çok saçma ama sorun çıkarıyorlar, sanki yapsalar ne olacaksa. Ama özel hastanelerde yaptırabilirsiniz