aleynanaz Kızlar ne yaptım ne ettim bebeği uyandiramiyrium ne yapmam lazım aceba aç degil diye mi uyanmiyor 11 günlük bir bebek
biricik9 aleynanaz bir bebek daha aç olduğunu anlamaz çok şükür sen onu gece beslemen lazım yoksa Allah korusun sarılık olur açlık şekeri düşüyorlar ayak altını gıdıkla veya hafiften burnunu sık böyle kalkar veya bak altı kirli ise alt değişimi yap uyanır uyanmazsa bile meme veriyorsanız direk ağzına katıp uyandırmaya çalışın
mavikelebek__ aleynanaz kizimın altini açınca uyanıyordu. Uyanmadigi zamanlarda nemli bezle boynunu yanaklarini siliyorum uyanıyor
arentalu boynunu sever gibi yap kulak memesinden ağzına doğru çizgi çeker gibi parmağını gezdir ayak altına hafifçe vurur gibi yap oğlumda işe yarıyordu memeyi ağzına tutturduktan sonra kucağımda sağa sola doğru hafif sallamak
eymenku aleynanaz annesi altını aç yada ıslak nendille yüzünü göbeğini falan sil biberonu verme meme reddine sebep olabilir kaşık kullanabilirsin
user33 aleynanaz 11 günlük çok küçük 1.5-2 saatte bir 20 dk aktif emzirmeniz gerekiyor uyanmıyorsa altını acin topuklarini sıkın aç bırakmayın
tubaravza Benim bebeğimde sarılık olmuştu 1gece hastanede kaldık ..düzeldi sinra tekrar sarılığı yükseldi mutlaka uyandır sık sık emzir ..topuklarina ayak altına vur parmaginla. Çenesinin altını uyar.. umarım düzelir
minikmucizemm19 Bezini acın ve ayak tabanına dokunun uyanacaktır benım de bebegim ılk günler oyleydi bebek hemsıresı bu sekılde yapıp uyandırıyordu