adensi Doğum yardımı başvurusu nasıl yapılıyor. Ne zaman yatıyor. Başvurup yardım alan anneler yardımcı olabilir mi?
pnarkrd adensi ben bunun kadar saçma bir şey görmedim ne yani 2025 den önce doğum yapan anneler vebali mi neden verilmiyor hakkımız değil mi?
pnarkrd Rengarenk52 hayır sadece doğum parası yatıyor ki ben onunda almadım 2025 çocuklari sonrasina aylık nerdeyse 5 bin TL yatıyor ki bütün bunlar verdiğimiz vergilerle oluyorsa bizim de hakkımız vardır bence
pnarkrd Rengarenk52 yapmadim1ay bekleyin dediler yatmamıştı bidaha gidemedim başımı kaldiramadim ztn sonrasında ihtiyaç duymadım
pnarkrd Rengarenk52 Eylül’de yaptım 10gun sonra gittim 1ay sonra yatar dediler tekrar sordurdum yok dediler ugrasmama degmezdi bende bıraktım
Rengarenk52 pnarkrd 1 ay sonra yatmiyo 1 2 haftayı buluyo ve ayrica kendiniz bilerek almamissiniz şimdi 5 bine cikti diye benim almamam haksızlık demeyin 😒
pnarkrd Rengarenk52 ben doğum parasindan bahsetmiyorum ztn aylık yatan paradsn bahsediyorum benim dediğim ile dediğiniz bir değil doğum parası tek olan bir şey