kurtdemir Bebeğim 7 ay 12 günlün birkaç gün öncesine kadar ne versem yerdi yediği halde sadece 20 gram almış 1 ayda birkaç gündür de hiçbir şey yemiyor ne versem reddediyor ağzını yummuyor kafa sallıyor önüne koyuyorum kendi yesin diye ondan da bir iki defa alıp ağlamaya başlıyor beni emiyor ama çok sütüm yok benimle doyduğunu düşünmüyorum ne yapmam lazım çok üzülüyorum
organikirmik kurtdemir ilk 9 ay-1 yaş öncelik anne sütü ya da formül mama, ek gıdadan kilo almasını beklemiyor zaten doktorlar. Mamayla mı destekleseniz acaba
babyboy_35 kurtdemir canım 8. Ayda atak var erken girmiş olabilirsiniz bu ayda oluyor maalesef red sal önüne koy yiyebileceği şeyleri mıncıklıys mıncıklıya yesin yediği kadar
smileylaylom kurtdemir siz süt arttırıcı takviye kullanabilirsiniz. Solgar b12 ( bir araştırıın isterseniz ), bestlak damla, hümana çay,rezene çayı bol su, bol protein ağırlıklı beslenme 😍bi de dereotu
kurtdemir organikirmik ilk 6 ay anne sütü ve mama içti zaten tam 6 ayda bıraktım biraz hızlı kilo alıyordu ek gıdaya da başladı diye ama iyiydi şimdiye kadar iştahı yiyordu en azından ama birkaç gündür herşeyi reddediyor mamaya tekrar başlamak aklımdan geçmiyor değil
kurtdemir babyboy_35 bida ağlayarak uyanıyor gece boyunca çaığırmalar başladı normalde çok sakin bir bebekti ama birkaç gündür bambaşka bir bebek oldu
organikirmik kurtdemir ilk 6 ay sadece anne sütü ama 1 yaşa kadar da %75 anne sütü/mama. Ek gıdanın önemi %25 yani sadece şu an sizde
kurtdemir organikirmik doktora en son gitmemizde iştahliydı baya bu konu üzerinde konuşmadık ama emsallerine göre önde gidiyordu gelişimi o yüzden kilo almamasına takılmadı