magal 21 aylık oğlum dün öksürdüğü için acile götürdük ve krupmuş. Antibiyotik verdiler ama internette viral olduğu yazıyor ne yapmalıyım bugün akşama doğru daha kötü oldu sanki
mmmaviyemeftunnn magal eczaneden dekort ampul alin birde enjektor alin ampulu kirip enjektore cekerek cocuga icirin sesini yumusatir ve rahatlatir krupun en iyi ilacidir
degersizbirhayat_1 magal tek ve en etkili çaresi soğuk buhar serum fizyolojik dolapda beklet sogusun iyice 4-5 cc olacak şelkilfe hava makinesine koy ver çocuklarım geçirdi ben antibiyotik falan kullanmadım bu şekilde atlattık
zynprvlfsn magal doktorunuza danışmadan lütfen öyle birşey yapmayın, en kötü ihtimalle acile gidip sorun. Krupta soğuk hava iyi geliyor, öksürük nöbeti gelince buzdolabının buzluk kısmını açıp biraz bekletiyorduk, viral olunca antibiyotik işe yaramıyor.
mmmaviyemeftunnn zynprvlfsn hanimefendi isini bilem doktor da zaten ayni uygulamayi yapar ben kesinlikle yapin demiyorum ama cocugun o aci cektigi sesi de iyi degil yazik yani kaldi ki dedigim sey zaten alerjilerde kullanilan bir ilac ha kisi yapar yada yapmaz orasi ona kalmis
kdjdkd mmmaviyemeftunnn benim çocuğumda oldu aynısını geçen gün bizede dekort smpul verdi doktorumuz kriz gelince şırıngayla çekip verin dedi bizim geceleri aşırı oluyordu sabaha kadar öksürmekten uyuyamıyordu çocuk
Hep_oyle_olur_zaten magal tavsiyem polikliniğe götür acil yanilabiliyor boşu boşuna antibiyotik kullanabilir
magal Hep_oyle_olur_zaten Geçmezse öyle yaparım. Şimdi soğuk buharı çalıştırdım, ayaklarının altına vicks sürdüm. Her yeri açtım serinlik oluşturdum. Uyuyor.
mmmaviyemeftunnn kdjdkd evet cunku en etkili yontem o ben sadece yardimci olmak icin dedim tabii ki yanlis anlasilmasin yine annelere kalmis ne yapmasi gerektigi:)
Gizmokzilla magal sıcağa maruz kalmaması gerekiyor, çok tıkanırsa buzdolabını açıp çocuğunuzu önünde tutabilirsiniz bile. Soğuk buhar uygulaması en büyük tedavi yöntemi. İlaç tedavisine bile gerek kalmadan çözebilirsiniz ama dediğim gibi serinlik+soğuk buhar en mantıklı yöntem 🌺
uykuyusevmeyenbebe magal iki hafta öncesi de bebeğim krup oldu düşmeyen ateş ve kriz halinde öksürük 🤦🏼♀️ mecburen antibiyotik kullandık öylelikle geçti haricinde ben kendim devamlı olarak serum fizyolojik ile burnunu temizledim hava verdim o şekilde atlattı çok şükür çok geçmiş olsun ❤️🩹