3baby1mom Kızlar bromelain şurup kullanıp kilo veren var mı influencerlera güvenmiyorum yani bilemiyorum varsa hangi marka kullanıyorsunuz işe yarıyor mu
sancarmom 3baby1mom Ben kullandım 1 şişe falan neye işe yarıyo anlamadım ödem atmak için falan 🤣🤣 su içersen ödem atarsın yemezsen kilo almazsın yani anlamadım nasıl ödem attırdıgını susatma gibi bişeyide yok
kelebekmom 3baby1mom Bromelain değil de ananas sirkesi aldım sabah suyla içiyorum bende gözle görülür bi fark yaratmadı tamamen algı. Fenomenler aynı anda bişeyi abartıyorsa ondan uzak durmak lazım 😅
sancarmom 3baby1mom Saçma bence ya populer suan herkes şişe şişe alıyor suyla iğrenc tadı tatlımsı aç karnına mide bulandırıyo kasıkla iciyorum ben gereksiz bilemedim tercıh
berk58 3baby1mom bende zühre ananın ananaslısını aldım tadı güzel soğuk suya katıp içecek gibi içiyorum daha 2 gün oldu tuvalete çıkarıyor ama susatma veya iştah kesme durumu yok Detox suyu niyetine içilebilir
sedsedsedsed Onu bilmiyorum ama ben hamilelik öncesi dukan birası yaptım ve 4 5 kilo verdim emzirdiğim için şuan yapamıyorum ama tekrar yapacağım Madem suyu Limon Yeşil çay ( demlenmiş soğumuş ) Bunu yapıp birazda yürürseniz kesin ödem attırıyor zayıflıyorsunuz