Darlingmom Kızlar merhaba banka ya kredi kartına 186 bin borcum var. İhtarname gelmiş asgraiden daha az tutar ödüyorum Bi kaç aydır şimdi 7 gün içinde 44 bin ödemem gerekli ödenezsem ne olur bilgisi olan yazabilir mi
almira35 Darlingmom 90 güne kdr ödeme yapmayabilirsiniz ve en küçük taksit tutarınzo sorun. yapılandırma da yapabilirsiniz ileriye atabilirsiniz ama faiz biner
yohh_yavv Darlingmom eğer ödeyecek durumun yoksa ara bankayı yapılandırma istediğini söyle üzerine biraz faiz koyup taksitle ödeyebilirsn elini rahatlatır
hayaljm91 Darlingmom bir çalışmıyorum dedin bu kadar borcu nasıl goze aldın cnm icra gelirse zaruri eşyaları alamaz örnek buzdolabı gibi bırak icra versin icra verdiği zaman avukatla irtibata girersin bankanın benimde bir zamanlar vardı sukur hallettim bir dahami tövbe
hayaljm91 Darlingmom öyle olursa avukata söylersin ben taksit taksit öderim dersin örnek. Diyom benim borcum 20 di icra dır cart curt o 30 oldu ben bunu anca 6 taksit öderim dedim oda tmm dedi avukat bir iban verdi oraya yatırdık
GezginPaNDa Darlingmom dava açarlar. Mahkemelik olur avukat parasi Mahkeme parasi borc ikiye katlanır. Hemen icra gelmez ama borç katlanır