minikoalaannesi Gamzelikiz_34 ay siz bu kadar nasil samimi oluyosunuz tanisip kaynasilan postlar mi var cok ozeniyorum🥲😂
Gamzelikiz_34 Teletabianteni evet canım🥰 önceden de açmıştım da eşimin adıylada yanlış olur diye onu sildim bunu açtım eşimin yanlış olmasın dıye açtığım zaman da kimseyle yorum atmadım fazla girmedim şimdi giriyorum yani bu hesabım
[silindi] Gamzelikiz_34 @Pirasalipuding kaç günün kaldı bilmiyorum 🥲 bir de @[silindi] daha aktif olsan keşke çalışırken zor biliyorum bir de soğudun burdan onu da biliyorum 🥲
[silindi] [silindi] juniperom ❤️ evet iş yerinde zaten hiç elime alamıyorum telefonu işim çok yoğun sadece molalarda falan bakıyorum o da canım isterse. Aslında çok soğumuştum ama burayı bana sevdiren insanlar var bir kalemde silip atamadım 🫶🏼
Gunesnil_23 @nescafebagimlisi @ejdermeyvelilahmacun @anabarbie benim kankalarim da girmiyor artık 🙂↕️
DerinTuana forumgurmesi Merhaba simdi gördüm mesajı😊Çocuk büyüdü artık pek fazla vakit bulamıyorum.Bir de cok fazla nickler degismis adapte olamıyorum🫣💐