Dondurmalikahve monarosealp34 Bildiğim kadarıyla yazılarının altıntı olduğu ortaya çıkmış o iddiadan sonrada kendisi bir daha girmedi buraya. En azından varsa da başka hesapladır. Gizemli takılıyor olabilir. Ahlelele ahlelas 🤫
monarosealp34 Dondurmalikahve ay ya çözen kimse helal olsun valla ajan gibi desene benim hayatta aklıma gelmez burda birinin fake fake takılacağı 😂
mineksu Meri-Mel Yaaa ❤️🫶🏼İşlerimi bitirdim.Artık daha sık gireceğim buralara.Beni ne de güzel hatırlamışsın😂🌸Ne linç yemiştim ama.Canım çıtır kocamı babam sanmışlardı 😂
Meri-Mel mineksu Ben de seni uyardığım için neler yemiştimb,sen unutmuş olabilirsin 🥲 Hayır çıtır da değilse diyelim kime ne zaten herkesin ki Kıvanç Tatlıtuğ,Kenan İmirzalıoğlu, Çağatay Ulusoy falan. Rabbim mutluluğunuza mutluluk katsın ❤️
mineksu Meri-Mel Unuturmuyum elbette hatırlıyorum.Ben yanlış kişiye cevap yazmıştım sen uyarmıştın sonra ortalığı zor toparlamıştık😂Amin canım canım canım❤️Hepimiz her duygunun en güzelini hakediyoruz❤️
Cennethurmam_ Gamzelikiz_34 Biraz rahatsızdım bir aydır, yeni yeni gündelik enerjimi kazanıyorum desen yeridir ♥️🫶🏻 Çok teşekkür ediyorum balım 🍯✨
Gamzelikiz_34 Cennethurmam_ geçmiş olsun canım benim ben de seni postlarını çok seviyorum yorumlarını çok seviyorum merak ettim iyi ki geldin🥰💞🫠😍
Cennethurmam_ SistemYavasAmaCalisiyor Tiroidlerimden rahatsızım biraz, sürekli uyku hali, halsizlik, çarpıntım var 🥲 Çok teşekkür ederim birbirimizi görmeden böyle düşünülmek beni mutlu etti iyi ki varsınız sizler✨♥️🫶🏻 @Gamzelikiz_34
DerinTuana forumgurmesi Merhaba simdi gördüm mesajı😊Çocuk büyüdü artık pek fazla vakit bulamıyorum.Bir de cok fazla nickler degismis adapte olamıyorum🫣💐
DerinTuana [silindi] Tubacıgım hsyırlısıyla 30 Agustos a yetistirmeye çalısıyorum🙏Bir yandan taşınma sürecimde var epey karısıgım bu aralar🫣Bir de herkes değişmis tanıyamıyorum kullanıcıları ☺️