mbabygirlm Kızlar benim kızım 7 aylık ve devletin 2.çocuk için verdiği parayı hiç almadık. Komşumuzun da 3.çocuk oldu aramızda 1 ay var ve içerken 25000 tl birikmiş para almış. Bu konuda bilgisi olan var mı?
egelibiranne mbabygirlm geçmiş parayı alamıyorsun maalesef. Başvurular başladığı zaman 30 gün içerisinde başvuru yapmış olman gerekiyormuş. Bende 4 ay alamadım. Nasıl başvuru yapacağımı bir türlü öğrenemediğim için gecikmeli başvuru yaptım
esra00_ Sizin toplam bu ayla beraber 10.500 almanız gerekiyor ikinci çocuk için her ay 1500 3. Çocuk için her ay 5000 tl
mavislerinannesi0 egelibiranne benim temmuzun 31inde ilk param yattı 1500 ama çekmeye gidemedim o kesilir mi ya da onu bu ay gittiğimde alamaz miyim acaba
YorgunAmaMutluAnne mbabygirlm başvuru yapmadıysan ne parası bekliyorsun😀 pazartesi günü sosyal hizmetlere gidin ve doğum yardımı için başvuru yapcam diyin yardımcı olurlar
egelibiranne mavislerinannesi0 mavislerinannesi0 kesilmez. Çünkü o para sizin adınıza bankaya yattı bile, müdahale etme şansları yok artık 😊