Seymaaaaa Hamimlar lohusalikta terliyorum surekli uyudugumda ozellikle ama birkac gundur bir de usume geldi annem uzerime kat kat yorgan ortuyor hala titriyorum nedenini bile var mi acaba
Nihalcakmak58 Seymaaaaa canim lohusa kadin hasta olmaya meyillidir Allah korusun terleme cok normal bende asiri terlerdim ve bildigin cayir cayir yanardim sanki ates basardi ellerime ayaklarima mümkün mertebe terli gezmemeye calisin gerekirse sirtiniza havlu veya yumusak tulbent koyun sicak suyla yikanin sık sık hem sutte cok iyi gelio ..ayaklarinizi sicak tutun usumede kan kaybedioruz hatri sayilir bicimde ondan kaynaklabilir belki
Selma66 Seymaaaaa terleme değil de canım lohusayken salondan odama geçerken b8 titreme geldi sanki içime buz attılar annem ne yaptıysa ısınamamıştım
Sezenkumsal92 Seymaaaaa bnde oyoeydim hayatımın en zor dönemlerinden biriydi lohusalık bı terleme bir üşüme geldiği için çok ağır grip oldum iyileşiyorum derken peşpeşe 3 kez surunurcesine hastalanmistim
Oguzhan65_mhrbn Terleme bı sure oluyor ama titreme pek normal değil ve ateşte olursa dikkat edin ben oldum çünkü meğer sezeryan yaram enfeksiyon kapmış o da ateş ve titreme yaptı
Muratinannesi Doğumdan sonra eve geldigimizde yani 3.gun beni yatırdı annem yanima sicak su torbasi koydu uzerime kat kat yorgan örttü kafamida iceri soktu bi guzel terletti sonrasinda cok terlemedim lohusa terini at dedi demekki bu yuzdenmis