babybebito Kızlar mama sandalyesi önerisine ihtiyacım var uzun zamandır araştırma yapıyorum ve kararsız kaldım pahalı bir ürün almak mantıklı mı yoksa uygun bir ürün de iş görüyor mu ayak koyma kısmı olan bir mama sandalyesi arıyorum
cokbilmismom babybebito pahalı ve o çok işlevli mama sandalyeleri hiç güzel değil ordan oraya tasimasi bile dert. İkea antilop aldım hem temizligi kolay hemde tasimasi. Arkadaşımda o digerinden var pişman aldığına
ilaha9090 babybebito bazilarinin yatar pozisyonlari var bebegim 20 gun sonra 5 aylik olucak doktorumuz baslayalim dedi ama oturamiyor.Ikea cok kullanisli mesela ama yatar pozisyon yok.Sizde kac aylik ne dusunuyosunuz?
mamylatte Ben fisherpirice in klasik modelini aldım bebeğim daha oyurmadı ama gelen bebeklerde denedik kullanışlıydı
babybebito cokbilmismom bende kararsız kaldım ya uzun süre kullanmaycağımı düşünüyorum çok da para vermek istemiyorum işte doktorlar ayak koyma kısmı mutlaka olmalı diyorlar
babybebito ilaha9090 biz 7 aylık olduk mama oturağı ile idare ettim bu zamana kadar ama artık almam gerekiyor
Furkans_Mom_2018 ilaha9090 chicco Polly 3 kademesi var yatma pozisyonu da var ayak koyma yeri de cıkabiliyo
Bebikoluhayatim biraz pahalı olmuş biz alınca 2.500 falandı 6 aydan beridir kullanıyoruz şuan 18 aylık bebeğim saglam sağa sola harekette sandalye sallanmıyor içim rahat ediyor bu sandalye iyle
Furkans_Mom_2018 babybebito chicco Polly o kadar sağlam ki ne çocuk içinden çıkabiliyo ne düşebiliyo…ayakları tekerlekli her yere rahat taşınıyo ve tepsisi büyük çıkıp yıkanabiliyo ben çok memnundum