SeverusSnape ay yok kesinlikle paranoyaklık değil, bir şey olup da kahrolacağıma adım paranoyağa çıksın. Smarttagden memnunum, airtag’ler androidde çalışmıyor (en azından ben öyle biliyorum yanlışsam düzeltin lütfen.). Telefonunuz android ise samsung almanız gerekir. Onda da biraz yeni bir telefon olması lazım, benim oppo reno 4, samsung smart programım yüklü olduğu halde smarttagleri göremiyorum. Eşimin telefonundan görebiliyoruz. Gayet işe yarıyor. Temudan smarttagi akıllı saat gibi takabileceğimiz bileklik aldım. Ne var ki airtag gibi minik olmadığı için çocukların kolunda çok kaba durdu. Kreşe giderlerken takıp denemek istedim öğretmenimiz bu yeni saatleri (saat olduğunu düşünmüş) çıkartalım dedi, diğer çocukların ilgisini çekmiş çünkü. Telefonla tanımlamak için basıyorsunuz üstüne, basınca dıt diye ses çıkartıyor. Tek sesi bu, benim oğlanlar eminim habire basmışlardır kreşte. O yüzden öğretmen istememiştir. Kreşte kullanamadık nitekim. Ama gezmelerde, tatilde kullandım. Devlet anaokuluna başlayacaklar bu sene ve eminim bileklerine taksam yine aynı problemi yaşayacağım o yüzden aynı muska takar gibi atletlerine takmayı planlıyorum. Ben 4′lü satılan paketleri almıştım iki çocuğum için. Birer çantalarına, birer bileklerine olacak şekilde.