chngrrr Asla bu konuyu takmıcam derdim ama yemek yemeyince öyle olmuyormus. Bebeğim 15 aylık 9 kilo erkek. Böyle olan var mı?
Dygosmn1 chngrrr kaç kilo doğdu . 16.5 bizde kesinlikle puturlude nefret ediyor yemiyor zorla blendr yapa yapa veriyorum işine geldimi cips dondurma yer ama yemek yemez . Şuan 10.7 olduk tabi ravla mor meyve kids zeytinyag kullanıyorum
handemiyy chngrrr ah arkadaşım bunun bir de sürekli yemek yiyip yine de çöp gibi olanı var 😀benimki de 3 yaşına girecek 14 kilo kürdan gibi kolları
mero_81 chngrrr 15 aylık düzeltilmiş 13 aylık 7.5 kilo ama 1.750 doğdu yani oyüzden takmam sağlıklı ya bana yeter
Elvinemine Elvinemine yemək yiyen bebek.candir ya.inanki.turlu türlü yemekler yapip diliyorum çok.yoruldum vallah.bi kaç ayda ugaraşacam ondan sonra kendisine birakacagim canim.napayim
chngrrr Nefret ettim artık. Bıkmakta değil. Onca hazırlık yap et kendime bile hazırlamıyorum kahvaltı ben. Ağzını kilitliyor sürekli. Zayıf kaldı iyice endisesiyle zorla yedirmeye çalısıyorum. Ve bu hiç doğru değil biliyorum😢 zaten zorlada yemiyor
merveslem24 Bizim ki de 15 aylık kız bebek ve 9.200 görenler zayıf diyor ama sağlıklı diye avutuyorum kendimi
chngrrr handemiyy ama en azından yiyor dersin. Yememesi çok üzücü oluyor. Yiyor almıyor derim. Biz öyle değil ki 😢
handemiyy chngrrr gerçi haklısınız ama daha çok küçükmüş damak zevki yeni gelişiyor olabilir iştah açıcı i şurup denediniz mi