Layddiana Kardeşim tercih yapacak meslek liseli ham puan 215 ek puanlı 234 kızlar hangi bölümleri tercih etmeli maliye bilgisayar programcılığı falan geliyor
maygirl Layddiana aslında okullarda tercih icin rehberlik ogretmenleri oluyor onlar daha blincli ve puanina gore guzel sıralama yaparlar.o sekilde yardim alsanız daha iyi olur sizn icin🌸
myangelson Layddiana bilgisayar programcılığı mezunuyum tecrübe edebilecek bir işi varsa tanıdık vs, program dili kurslarına katılıp sertifika alabilecekse okuyabilir. Onun dışında zor. Bende hep tecrübe istediler veya ücretli kurslardan sertifika 🥲
endoplazmikretikulumiste Layddiana iş güvenliği ve tıbbi sekreterlik sigortacılık . Gerisi işe yaramaz azmederse 4 yıllıklara geçebilecek kapasitesi varsa maliye bankacılık vs de olur
dmk34 Layddiana benim eşim iş güvenliği uzmanı normalde mühendis. Nerde çalışacağı hangi sınıf uzman olduğuna göre değişir. Benim eşim ısrarla çevresindeki herkese bu bölümü okutturuyo. Kardeşim de başlayacak bu sene.
Layddiana İş güvenliği haricinde başka hangi bölümler iyi 2 yıllık sağlık dışında ? Ham puan 215 çünkü bilgisayar programcılıgı nasıl acaba ?