Azygos beyaz guruntu sesimiz vardı (doodo uyku arkadası) bizim geceleri zaten onunla uyuyorduk gunduz uykularıda 30 dk düsmüs görünce zaten baslıcaktım 4. Ayı bekliyordum gunesligi cekiyorum iyi uykular oglum diyorum yatagına koyuyorum yanında sandalyede ben oturuyorum aglıyor tabi aglamadan uyku egitimi olmuyor malesef cünkü tek bildikleri dil o , daha sonra ses tonu cok cok yukseliyorsa gercekten coksa kafasını oksuyorum ben burdayım oglum diyorum tabi bagımlılıklarını bıraktırdıgım icin sitemli daha cok bagırıyor öyleyse cok fazla dokunmuyorum belli bi süre sonra kendini yatıstırmaya calısıyor eger cok temas edersen uykuya dalmasını bozuyorsun , 30 dakikada bir bebekler döngü degistiriyor yani derin uykudan tekrar hafif uykuya geciyor odada sadece 20 dk durup cıkıyorum diger donguye gecerken 2-3 dk odaya girmiyorum her uyandıgında beni görmek gibi baska bagımlılık olmasın diye daha döngüden döngüye gecemedik ilerde insallah 😁 gunduz 3.5 - ile 5 saat arası 4-6 ay bebeklerde uyuma süresi her uykuyu 1 saate max-2 saati gecmicek sekilde ayarlamak gerekiyor önemli olan uyku planı olusturmak bi kac gun cocugunuzun hangi saatlerde uykusunun geldigiyle(esnemelerinden anlayabilirsin) ilgili uyku planı olusturun her gunduz uykusu arasında max 2-2,5 saat olmalı 45 dkdan az uyudugu uykularda yataktan kaldırmayıp tekrar uykuya dönmesi iciin bekliceksiniz kararlı olmanız gerek , sorucagınız bisi varsa sorabilirsiniz benim yazdıklarım dısında yardımcı olmaya calısırım elimden geldigince tüm cocuklar guzel uyumalı😍🙏🏻