Birdunyabircennetannesiii Biraz sakinleştiren relax yapan bir şey kullanıyor musunuz Böyle uyku yapmayan sadece relax yapan rahatlatan? Varsa ne kullanıyorsunuz? Passiflora var kullanan var mı?
3kedili2bebekli Birdunyabircennetannesiii bitkisel değil direk psikiyatrinin yazdığı ilacı kullanıyorum anksiyetem ve öfke problemime yardım ediyor çok iyi geliyor uyku da yapmıyor hatta enerji veriyor
Yusufagahinannesi Ben pasifloranın bir formunu hap olarak hamilelikte içtim ürtikerim vardı iyi geldi. Annemin bahçesinde bitkisi var alıp çayınıda demleyip içtim ama bebek için böyle şeyler kullanmayı doğru bulmuyorum şahsen
Yusufagahinannesi Ben pasifloranın bir formunu hap olarak hamilelikte içtim ürtikerim vardı iyi geldi. Annemin bahçesinde bitkisi var alıp çayınıda demleyip içtim ama bebek için böyle şeyler kullanmayı doğru bulmuyorum şahsen
Birdunyabircennetannesiii Yusufagahinannesi ama bebek için böyle şeyler kullanmayı doğru bulmuyorum şahsen Kendim için düşünüyorum canım çocuğuma vermem böyle bir şeyi 🤦
3kedili2bebekli canimkendim malesef doğru olmaz ilaç ismi vermem bir doktor recete etmeden alinamiyor zaten 🥺
grkmaydn Nbt markada safranli bi takviye var. Lohusalik doneminde tavsiye edilerek pazarlaniyor hatta. Emzirenler icin de uygunmus sormustum
3kedili2bebekli bal203 ilaç ismi paylaşmak doğru olmaz zaten doktor recete etmeden alinamiyor bu ilaçlar