EgeM24_ Bebeğimin kan grubu hiç bir yerde yazmıyor,doğduğu zaman bir yerde yazması gerekmiyor mu?venasıl öğrenebiliriz?
Kuzularinanasi EgeM24_ dogum belgelerinde yazar ya mutlaka.enabiz fln bakin.veya saglik ocaginda doktor sistemden gorebilir
Rumeysakzlkya111 EgeM24_ hastanenin verdiği doğum belgesinde yazar, bir de zaten 8’İnci ayında tekrar istiyorlar kan grubu değişiklik gösterebiliyor diye tekrar baktırabilirsin
ayisit EgeM24_ normalde doğum belgesinde yazması lazım yazmıyorsa sağlık ocağında kan verip söylemelisiniz kan grubunu istiyorum diye
momas EgeM24_ bizde yazmıyordu anlamadık hastane söylemedi sonra bakılır dendi 7. Ayda alerjiden dolayı kan tahlili yapılmıştı o zaman öğrendik
ebru3457 EgeM24_ bizde de yazmıyordu hatta sağlık ocağına kontrole gittiğimde sordum oda isterseniz kendiniz lan aldırıp öğrenebilirsiniz dedi bizde çok şey yapmadık 9. Ayda değerlerine bakılmak için kan alıyorlar o zaman kan grubuda öğrenmiştik
Rwerdst EgeM24_ benim oğlumun başta belirleyemediler. Farklı bir şey diyorlardı ona o zaman 2 yıl oldu unuttum valla. Sonra sarılık için kan verirken bir süre sonra belirlediler