Balliturta monna daha çok susadım o bir gerçek ☺️☺️ Oruç tutarken vermedim ama sonrasında 14 kilo verdim emzirmemin büyük katkısı olduğuna inanıyorum
monna Balliturta kaç aylıkken verdiniz? Benim 3 ay oldu doğumdan sonra 10 gitti ama. 2 kg geri aldım 😢 şuan bırakın vermeyi alıyorum 🙁 acilen 10 kg vermem gerekiyor. En azından bayrama kadar gitmeli 😞 ama sürekli tatlı yiyorum. Sadece emziriyorum halbuki vermeliyim
Balliturta monna valla yaza geldi diyet falan yapmamıştım yaz tatili dönüşte eylülde direk başladım diyete şekersiz 21 gün ile başladım öyle devam ettim hala devam ediyorum ama o kadar sıkı değil kontrollü gidiyorum
monna Balliturta İşte zaten benim asıl meselem şeker😢 Haziranda seminerlere başlayacağım Eylülde de okula . Hazirana fit girmek istiyorum😌
Balliturta monna instagramda şekersiz 21 gün diye bir sayfa var , Dyt. Özge bezircinin bir araştırın bence şekeri sağlıklı tatlılar yaprakta şeker ihtiyacınızı gideriyorsunuz
Kvldn monna 3 yıl tutmadım bu yıl tutacam inşallah ilk yıl hamileyim yıl emziriyordum yıl hamileydim 😅😭 emziriyorum ama tutucam 😅
monna Balliturta Çok teşekkür ederim bakacağım☺️ Siz şimdi hiç şeker tüketmiyor musunuz? yoksa sadece diyet zamanında mı öyleydi
galadriel monna ne gerek var bebeği sütten mahrum bırakıcaksın 2 yaşına kadar aldığı sütün ömür boyu bağışıklık sistemi üzerinde rolü büyük...Mama versen hadi neyse.
monna galadriel Sütten mahrum bırakacağımı kim söyledi? Sütümde azalma olursa tutmayacağımı zaten yazdım yukarda🙄