Vet-mom Bat yarın ve bu erken gebelik testi sizce çizgi var mı varsa daha belirgin çıkması gerekmez miydi?
Nanem123 somurtkansirin gözlerinizde bir problem yok ama biraz daha dikkatli bakarsanız hafif bir ince çizgi görünüyor ama gerçek dikkatli bakmanız gerekiyor
Vet-mom derin0_ 1melekannesi200_ ben de görüyorum kızlar çıplak gözle daha net ama yarın kan vereceğim sanırım kuruma vs olamaz çünkü hemen çıktı ama eşim adete yakın Silik çizgi olabiliyormus diye okumuş bilmiyorum
1melekannesi200_ Vet-mom Çok dikkatli bakınca görünüyor çok çok silik ama yanılma payı olduğu icin bikac gün sonra tekrar yapın bence
Nurci Vet-mom telefonun ekran ışığını açtım yakınlaştırıp öyle baktım 🫠 evet var çizgi ama çok belirsiz beklediğiniz birşeymiydi sürpriz mi oldu
Vet-mom Nurci evet sürpriz aslında geri çekilme oluyordu yani biliyorum korunma yöntemi değil ama yine de şaşırdım :(
Nurci Vet-mom bazen adete yakın da böyle çıkabiliyormuş belki öyledir çünkü çok çok az çizgi ben 1 hafta kala yapmıştım bayağı belirgindi