Serap-asel Kızım 23 aylık yurumesı gayet ıyı fakat ayak topuğundan içe doğru basıyor hafif yan basıyor başına gelen varmı
Happyymom27 Serap-asel bizimde öyle kızım içe basıyor doktora gittik normal oldugunu düzelecegini söyledi ayrıca babasıda öyledir ona çekmiştirde dedi😅 geçer korkmayın 🥰
mryma Serap-asel bizimde öyle düz taban değil yarım düz taban bide içe basma ileri derece değil dedi özel ayakkabi gerektirmez dedi sadece ici çıkıntılı al dedi
nurdann1 Serap-asel bebeklerin kalçaları henüz tam gelişmediğinden 3-4 yaşa kadar yan basmaları normal 3-4 yaşta düzelmezse doktora götürün
Serap-asel simseklivekalpli tedirgin oldum suan tatıldeyım izin bıtınce ortopediye götürmem lazım yoksa kafam rahat etmeyecek Inşallah duzelır ya
Happyymom27 Serap-asel içe bastıgı için eğik görünüyo evet endişe etmeyin bence ama içiniz rahat etmesi için gidin yinede bi gösterin
asyamz 2 kere profesöre götürdüm büyüdükçe düzelecek dedi bağdaş kurup oturtabilirsin iyi gelir onun dışında da yapacak bişey yok dedi
prensese kvsr234 benim kızda ara ara yürümesi garipleşiyor iki yaşında belini bükerek yürüyo bu bayram çektiğim videoda sendeleyerek yürüdüğünü fark ettim içim içimi yiyo daha önce üç doktora gittim bişe yok dediler ama içim asla rahat değil