Dunyamsensn2008 Esratnrqn bir yasına girecek sallıyorum sabaha kadar uyandıkça deliriyorum sabaha uyanınca hiçbir şey olmamış gibi seviyoruz birbirimizi 🙄Benim çocuğun çok zor ...Sallıyorum uyuyor yarim saat snra hoop geri uyandı 😥
Damlaemir Esratnrqn 16 aylığız sallamayı 1 hafta önce bıraktık kesinlikle sallamayı bıraktırın saatlerce ayağımda sallardım bende öğlen uykusu nedir bilmezdi ayağımda uyuturdum yerine koyunca uyanırdı hemen şimdi 3 saat beşiğinde yatıyo
Sema6666 Esratnrqn kizm dogdugnda kuveze girmisti 7 gun kadr orda kendi kendine uyumayi ogrendi allahima sukirler olsnki hic sallamiyrm kendi uykuya geciyor
Esratnrqn Tosbigim bu saatlerde uyuması gerekiyor . Onlara sorarsak hiçbir saat uyku saatleri değil .
Esratnrqn Dunyamsensn2008 20 aylık oldu hala ayağımda sallıyorum ve bu saatlerce sürüyor az önce 5 gibi uyandı ve hala sallıyorum 😭 artık isyankardayım
Dunyamsensn2008 Esratnrqn Valla Canım bende aynen senin gibiyim yani sallamayida bırakamıyoruz çünkü assiri hareketli 1 dk durmuyor yerinde uykuda bile artık geceleri isyan ediyorum ben tam uykuya dalacam hoop uyanıyor bide ayağa kalkıyor sanki sabah olmuş.
Tosbigim Esratnrqn Eylül Öztürk uykusu gelmedikçe uyutmadık hiç diyordu. Bende uyku saati geldi diye uyutmaya çalışıyordum zorlanıyordum. Akışına bıraktım..
Dunyamsensn2008 Damlaemir Yani su sallama isini bende çok bırakmak istiyorum çünkü salladıkça sallanmak istiyor gibi.Cok hareketli hiç piş pislayarak uyutamiyorum nasıl yaptınız da bıraktı delircm bende
Damlaemir Dunyamsensn2008 beşiğine uyku saatinde gidiyoruz oyun yapıyo tabi ki kalkıyo beşikten etrafa bakıyo geri yatıyo gülüyo bi 10 dk izin veriyorum böyle sonra geri oturma odasına gidiyoruz oynuyo 15 dk sonra geri beşiğe gidiyoruz iyice uykusu gelmiş oluyo çünkü uykusu varken saatinde yapın ama mesela öğlen 12 de uyuması gerekirken ben 11:15 gibi başlıyorum 12 de uyumuş oluyodu
Damlaemir Dunyamsensn2008 poposuna pış pış yaparak uyutuyorum ses çıkarmıyorum hiç ilk zamanlar uzundu uyuma süresi şimdi kısaldı hemen uyuyo alıştı
Elif-ecre Yatağın içinde ayağımda sallamaktan toğuklarım yandı. Salladıkça sallanmak istiyor gerçekten. Sallamayaı yavaşlattığım anda el ayak kıpır kıpır. Artık sırtımın kemiği ağrıyor🤦🏻♀️🤦🏻♀️
enharserap Ben de çok bıktım sallamaktan. Bi ara beşiğe alışmıştı onda sallıyorum ama 2 saat aralıksız ağladı ve bıraktım sanırım yine beşiği denemeye çalışcam çok yıpratıcı olmaya başladı beyni sulanıyo çocuğun