Deryakk Hanımlar selam 18 ay aşısı yaptırıp da çocuğunda bacak şişkinliği yapan var mı ? Çocuğumun bacağı şişti ateş de var normal mi acaba
AlpSol Deryakk evet şişmişti bizde de Hafif ateş de oldu 36,7-36,8 civarı 2-3 gün banyo havuza sokmadım İlk günde baya sertti sanırım tetanoz etkiledi Sonraki gün yumuşamaya başladı ve öylece geçti 1 kol 1 bacak ve damla şeklinde oldu bizde
neslihanada Yeni yaptırdım 2 gün oluyor ateş olmadı bacak çok az şişti kızardı buz uyguladım tülbente sarıp hemen geçti
[silindi] neslihanada aa demek değişik değişik yapıyor hemşireler. Bizde de bir ağızdan 2 koldan oldu, şişme olmadı, gecesine 38.5 derece ateş oldu ertesi gün de 37lerde ateş oldu geçti
Deryakk mamacitaa_ geç cevap verdim kusura bakmayın iki bacak bir agızdan olacak şekilde yapıldı benim bebeğime bir bacak şişti 3 gün sorma geçti
rabilay Deryakk bizde 1 ay olacak yaptıralı şişlik morluk falan olmadı ateş de yapmadı aşırı bir huysuzluk yaptı kızımda. İlk gece sabaha kadar sürekli uyandı çok huzursuzdu diğer günler de çok huysuzdu en çok o zorladı bizi