biricik9 Merhaba anneler evde kekik suyu yapıp içsem bir problem olur mu emziriyorum oğlum 7 ay 7 günlük bebeğime zarar verir mi sütüme karışıp icmesinden dolayı diyorum
biricik9 simseklivekalpli teşekkür ederim önereceginiz birşey var mı karın ağrım var sanırım idrar yolu enfeksiyonu oldum doktorum pazartesi gelecek burada sırada yok gideyim göstereyim kendimi acil zaten Allah’a emanet gidiyor Özel deki doktroum dediğim gibi yok zaten hep ona gidiyorum ne yapacam bilmiyorum evde doğal çözüm bakıyorum
oylesinebiri__ biricik9 kekik çayı geçirmiyor maelesef ben çok denedim 3 gündür antibiyotik kullanıyorum aile hekimi yazdı acilde bir toz yazdılar onu içtim antibiyotik te yazmış lardi ama emzirme döneminde kullanılmıyor mus aile hekimliğine gittim söyledim emzirme dönemine uygun bi antibiyotik yazdi kullanıyorum
biricik9 dayes içeyim mi yani bir çay bardağı olabilir mi birisi içmeyin dedi ne yapacam doktor da yok evde doğal çözüm istiyorum
biricik9 oylesinebiri__ teşekkür ederim olmazsa acile giderim akşam sancidan oturamiyorum bile normal de hiç böyle olmadı eşim de evde değil diye hastaneye gidemiyorum
oylesinebiri__ biricik9 rica ederim geçmiş olsun bende aynı durumu yaşadım öğlen başladı akşam eşim geldiği gibi acile gittik kum döküyorsun dedi doktor ve idrarım artık kana dönüşmüştü yanma ağrı sancı off berbat bişey
biricik9 dayes teşekkür ederim sanki idrar yolu enfeksiyonu olmuşum ama emin de değilim aşırı ağrım var eşim evde olmadığı i için hastaneye gidemiyorum kendi doktorum da pazartesi yerinde olacak evde doğal çözüm bulmak istedim hafiflesin diye
biricik9 oylesinebiri__ Allah yardımcın olsun bende de olmuş olabilir hayatım da böyle idrar yolu enfeksiyonu görmedim akşam eşim evde olacak gidicem
busrakizinbebesi İdrar yolu enfeksiyonu için dut çayı daha iyi gelir hem süt yapar aynı zamanda bebek içinde faydalı birde nioli yağı kullanın ic camasiriniza damlatın birde fazla kaygiliysaniz zihninizi sakinleştirmeye çalışın ☺️