2_surpriz_yumurta01 Nasıl bıraktırdınız emzik yüzünden salyaları durmuyor bağımlı gibi bırakacak gibi durmuyor
Hiilyuss 2_surpriz_yumurta01 kopuk bi emzik vardı onu emmek istemiyordu at çöpe dedim attı geri kalanları da bir anda yok ettim sorunca da bozulmuş dedim😂 2 gün ağladı 3. Gün mızıklandı artık alıştı
emeall 2_surpriz_yumurta01 ben sozumu aktardan aldigim sabir tasinda buldum 1 gunde birakti toz seklinde olani aldin suda erittim emzigine surdum tadi eksi aci bsy istemdi atti direk denemenizi tavsiye ederim
Niyesordunbucevabi 2_surpriz_yumurta01 ucunu kesmiştim hergün az az kestim emme hissi gelmeyince bırakmıştı
Hiilyuss 2_surpriz_yumurta01 zaten edcek alıskanlıkdan biz vageçemiyoruz onlar da bir anda bırakamaz 😂 siz dirayetli olup vermezseniz alısıyor. Kaç aylıkdı
2_surpriz_yumurta01 Hiilyuss 25 aylık birde 9 aylık kızım var o açıdan zorlanırım biraz ama kimi bıraktırma diyor
Hiilyuss 2_surpriz_yumurta01 benim de aynı 26 ay oglum 1 yaş kızım var kücüğe de bıraktırdım tabiki mecburen o zorlanıyor biraz arada gizlice veriyorum 😂😂 emzik yok bozuldu dediğimde hemen kardesinin ağzına bakıyor
maitea Benimde oğlum 22 aylık nasıl bırakıcaz. Edkiden sadece gece emiyordu şimdi gündüz sürekli meme diye ağlıyor