na_55 Bebeğim normalde suyu çok severdi banyo yapmayı çok severdi 15 aylık şuan. Havuzda kuzenleri ile oynarken korktu ve asla banyo yaptiramiyorum nasıl alistirircam tekrar suya fikriniz varmı
Hiilyuss na_55 ben duşakabine girmistim baya uzun sürs onunla😂 korktugu her an kucagıma gelmek istemisti her seferinde aldım sonra sakince dikkatini dağıtıp suya koyuyordum. Simdi bir sıkıntımız yok.
Minikkom na_55 benim ki de çok severdi bi ara korktu yıkanmak istemedi oyuncaklarıyla beraBer yıkanıyoruz böyle atlattı
Kdz na_55 13 aylık oğlumda yüzüne gelince ağlıyor çıkmak istiyor banyodan bende buna nasıl alistiricam bilmiyorum doğduğunda beri yüzüne su gelince korkuyo nefesini kesiliyor
na_55 Hiilyuss bugün öyle yıkadım ve daha az ağladı yüzüne su gelinnce aglio sanırım alistirmam lazım Birlikte girerek
Hiilyuss na_55 işe yaradıgına sevindim. Su yüzüne geldiğinde garip garip sesler çıkararak oyun haline getiriyorum ben hala yapıyorum ağlamasın diye 😂
mamacitaa_ na_55 ay 17 aylik benim bebis de 2-3 aydır aşırı korkup çığlık atiyo yaa anlamadım ben de inanın
mamacitaa_ na_55 ay 17 aylik benim bebis de 2-3 aydır aşırı korkup çığlık atiyo yaa anlamadım ben de inanın