samel0 Bebeğim 10 günlük emiyor ama zorluk çıkarıyor emmek istemiyor ne yapmalım sizler neler yaptınız ? Sağıp biberonla veriyorum emmediği için
organikirmik samel0 kaşıkla verdim o dönem sütü ya da mamayı, biberondan dönmesi zor oluyor. Emmek istemiyordan kastınız nedir uyuyor mu kafasını mı çeviriyor napıyor
samel0 organikirmik tutmada zorluk yaşıyoruz, tam tutuyor bir iki çekiyor sonra kafayı sağ sola çekiyor başlıyor ağlamaya direniyor yani tutmamak için Bnde her seferinde tutturmaya çalışıyorum ama bilmiyorum tutar mı ? Sağmak zor yani
barismom Benimkide çok direniyordu o direndikçe bende direndim zorla verdim alıştı 26 günlük şimdi yavaş yavaş kendide tutmaya başladı pes etme meme ucu küçük diye yapıyor tahminimce benimki çıktı iyice
arwen14 Silikona hiç bulaşmayın derim biraktirmasi çok zor olur ve yazık çenesi çok yorulur memeyi tam boşaltamaz sağıp beslemek de gerçekten büyük sabır istiyor bence direnebildiginiz kadar direnin pes etmeyin tabi bebeği de yormadan sakinleştire sakinleştire yapın bunu meme reddi olmasın