Bircicek_birbocek_annesi Kizlar 5.5 aylik oglum 4.5 yasinda baldan tatlida bi kizim var 😊 kucukcekmece tepeustunde oturuyorum yasim 29 gorusup tanisabilecegimiz arkadaslar ariyorum kucukcekmece ve cevresi varmi benim gibi dost canlisi anneler 🥰🌸
Alisa58 Bircicek_birbocek_annesi merhaba 19 aylık kızım tepeüstünde annem oturuyor sık sık oradayım 😍
T-24 Bircicek_birbocek_annesi bnde bnde sefaköydeyim 🙋🏻♀️fevzi çakmak kapalı pazarın orda 10 aylık oğlum var 💙
Kubraatlas Bircicek_birbocek_annesi Avcılar olmaz mı hem yakında kimse Avcılar anneleri diye açmıyo çünkü 😔 avcılarda anne yok mu acaba ki 😀
Bircicek_birbocek_annesi Kubraatlas 😂😂 olur neden olmasin metrobus var sonucta :) kac aylik bebeginiz 😍
Kubraatlas Bircicek_birbocek_annesi telefonumda dünden beri bi sorun var instagramda düzelir düzelmez ekliycem canım :)
Kubraatlas Bircicek_birbocek_annesi anlayamadım hafızam dolu olduğu için sanırım bi türlü uygulamaya girmiyor akış yenilemiyor bizi sadece yollar değil sosyal medya da ayırıyor 😀😀😀
Kubraatlas Bircicek_birbocek_annesi yoksa ben avcılardan Küçükçekmece annesi bile olabilirdim ama kaderimiz bu😀😀