kelebekmom Nazliezgi Merhaba :) diyetisyen ile mi verdiniz acaba kendiniz mi yaptınız ? Sanırım 3 ay gibi bi sürede vermişsiniz tebrikler 🎊 bende üçlü rakamlardayım ve başlayamıyorum 🥲
Karacahanim kelebekmom off bende burda bekleyeyim kilodan muzdariplerdenim Ye hamileyim bebis doğsun vericem ama kararliyim
Nazliezgi kelebekmom teşekkürler ilk önce😇🙏 ewet diyetisyenle verdim 3lü rakamlar dan ikiliye düştüm 100 ile başladım 87 ile devam ediyorum🧿🙂 sende yapabilirsin kendine bir şans ver ve dene bence
kelebekmom Karacahanim Yaa hamilelik doğum derken daha var zamanınız acele etmeyin 😊kaç aylık oldunuz
berk58 Nazliezgi ne güzel bakalım evde kendim aralıklı oruç deniyorum işe yaramazsa bende gitmeyi düşünüyorum ama buralarda o kadar uyguna bulur muyum bilmem.
Nazliezgi starwomen ayy aynn öyle ya valla bu halde parka falan çıkıp ev silip süpürüyorum kendime ben de hayret ediyorum maşallah nasıl bi enerjisi hastalıkta bile bitmiyor halsiz halsiz dolanıyom o kadar🤧🧿🧿
starwomen Nazliezgi Anne olunca enerji de ×10 olarak vücudumuza yükleniyor sanırım o kadar iyi biliyorum ki 😅
Nazliezgi starwomen anlamadım ki bende ya valla bedenim diyor düş yat dinlen hastasın sen ama ruhum ruhum yok öyle demiyor elhamdülillah çok şükür 😀 replik 😉