ballikolarim Kizlar anne sütü yeterli olup bebegi kilo alamayan var mi benim oglum 1 haftada 100 gr almis mama kabul etmiyor 2 ay 15 günlüguz
ebru3457 ballikolarim kendinizde bebeğe kilo aldıracak şeyler yiyebilirsiniz sütünüzden bebeğe gider birde yine almazsa farklı marka mama denediniz mi belki onu sevmemiştir
dgltkn ballikolarim Probiyotik kullanın doktorunuza danışıp benim kızımda dışkı çok yaptığı için kilo almıyordu Probiyotikten sonra dizeldi kilo alımı
12betul ballikolarim Ön sütünüz yoğun olabailşr . Biraz ön sütü sağın ki sonra emzirin ki yağlı kısmı tam alabilsin
ballikolarim klhjdm bi çok seyi yiyorum sagincada yagliydi sütüm anlamadim ya karni ac ise mamayi icer onu da icmiyor biberonu kabul etmiyo
ballikolarim ebru3457 Sutüm yagsiz degil canim sagdim dolapta durunca uzerine yaglanmis baya mamadan ziyade biberona karsi reddi var anne sütünü de koydum onu da icmek istemedi
12betul ballikolarim tabi ki var . Mesela onu rüyorsa biberonla emzirme sonrası verebilirsin . Ya da şırınga ile . Doktorum bana da bu şekilde söyledi . Ön süt fazlalığında yağlı kısmı asla alamıyor hep ön süt alıyor . Birde önsüt ne kadar hepsini sağma çoğunluğunu sağ
ballikolarim yasminmomy Ama huzursuz degil aglamiyor karni doymasa aglar herhalde sadece uyku gecisleri cok zor🙃
ballikolarim alpaslanmom_ Evet ondan ben mantikli bulmuyorum ön sütü sagmayi vücudun ona da ihtiyaci oldugunu düşünüyorum