kuzeylul3608 Kızlar kışa doğru bu bölgeye taşınmak istiyorum özellikle site içerisinde nasıl aydatlar kiralar
AlpSol kuzeylul3608 1600 civarı olanı da var 7500+ ortak alan olanı da var Siz tam olarak Başakşehir’in neresine taşınacaksınız?
serayozer kuzeylul3608 Bahçeşehir 2. Kısım Tual Bahçekent sitesine 1 sene oldu taşınalı memnunuz, bu civardaki sitelere bakabilirsiniz
kuzeylul3608 serayozer ara sıra bakıyorum ama kiralar 35-40 civarı 2+1 ler için siz kaça tuttunuz ne gibi bir avantajları var iki kez gittim uzaktan bir akrabamız oturuyor
serayozer kuzeylul3608 burda 5 ya da 6 parsel var. Biz 1. Parselde oturuyoruz daha nezih be aile yaşıyor genelde. 5-6da biraz daha farklıymış. Site genel olarak iyi güvenlik var 7/24. Her konuda destek oluyorlar. Boş ev bulmak biraz zor tabi umarım bulursunuz
serayozer kuzeylul3608 biz satın aldık ama ara ara kiralık çıkıyor kapalı havuzu var 7-24 güvenlik var kapalı 3 kat otopark var. Spor salonu sauna vs var. Site yönetimi de ilgili.
serayozer kuzeylul3608 biz satın aldık ama ara ara kiralık çıkıyor kapalı havuzu var 7-24 güvenlik var kapalı 3 kat otopark var. Spor salonu sauna vs var. Site yönetimi de ilgili.
kuzeylul3608 serayozer inşallah banada orası nasip olur ya çok kovalıyorum boş kiralık daire gerçekten🥹