mom97X Kızım (13 aylık) bi kaç gündür ishal. Patates püresi pek sevmiyor. Yiyeceklerde seçici bi bebek maalesef Ne yedirebilirim ne iyi gelir ?
asellmiihramom mom97X yoğurt çorbası öneririm içine çok az pirinç koyarak Hem hafif oluyor hem toparlıyor biraz
barbiee_ mom97X flagly kullanabilir mi acaba? Ya da bağırsak düzenleyici forbiome falan ama doktorunuza danışın tabi
erseerse mom97X geçmiş olsun. Başka bir rahatsızlığı yoksa tuzlu ayran, karpuz suyuna biraz tuz katmak(lezzetli oluyor) ya da karpuzun kendini yiyebilir, probiyotik takviyesi iyi gelir. Ballı limonlu sarımsak da verirdim ben olsam. İnek süt vermezdim.
Atailknur mom97X doktora danışarak probiyotik verebilirsiniz yada havucu püre yapıp verebilirsiniz çok iyi geliyormuş.
cananuluyer mom97X enterogermina kullan. Bir de bol bol su içir. En iyi probiyotik geliyor cocuğa. Yiyecekler hızlı etki etmiyor. Hava sıcak ishal iken pişik olabiliyor sonrası mantara çevirebiliyor travozol krem kullandım doktora danışarak hemen gecirdi
mom97X cananuluyer doktoruma yazdım cevap yazarsa ordan ilerliycem yazmazda dediğinizi alıcam bi kaç kişi daha onu önerdi