03saliha06 Sercan44 oyun oynuyordur kendince oluyor öyle şeyler unutur geri benim oğlumda yeni emeklemeye başladığı evrede kafasını duvara falan vuruyordu unutması için dikkatini dağıtın
Ygtek Sercan44 benim oğlumda 6 bucuk aylık oda elindeki oyuncakları göbeğine vuruyor. Oyun yapıyorlar sanırım.
Kubraatlas Sercan44 neden anormal olsun ki ? 6 aylık daha elini kafasına vurduğunu bile tam anlamıyorlar oyun oynuyorlar yorumunuz garip geldi bana açıkçası 😀
Sercan44 Ygtek canı acıdığı için mi yapıyor diye korktum dişleri çıktığı için ağzına vuruyor olabilirde kafasına vurması tuhafıma gitti teşekkür ederim yorumun için 🙏🏻🤗
Kubraatlas Sercan44 Rica ederim :) nasıl ki henüz herşeyi ağzına götürmemesi gerektiğini bilmiyosa kafasına vurulmaması gerektiğini de bilmiyo çok minikler daha annesi evham yapma belli ki çok iyi gözlemcisiniz sağlıkla huzurla büyütün 💚
Gzdgzd Sercan44 bugün tam 8 aylık oldu ama çok sinirli daha hiç gözünden yaş aktığını görmedim istediği olmayınca basıyo yalandan ağlamayı ama bilerek yapıyo belli yani kafasına vuruyo bazen
Sercan44 Gzdgzd benim oğlumda aynı canım vurduklarında dikkatini dağıtmak için başka birşeyle oyalıcam unuturlar inşallah