Milandmrc Selam kızlar 🙋🏻♀️ kimler hangi deterjanı kullanıyo ? ve bebişinizin çamaşırlarını renkli ve beyazları ayrı mı yıkıyosunuz beraber mi 🤷🏻♀️
morsevenfilolog Milandmrc Hem kendimize hem bebeğime Boron kullanıyorum. Doğal olduğu için. Ayrıca durulamaya da atıyorum yıkadıktan sonra.
Acemiannecik Milandmrc beyaz sabun rendesiyle yıkıyorum canim. Duru kullandim lekeleri cikarmadi. Dalan kullandim alerji yaptı bebegime
Neslihanask Feyic ya o leş gbi kokuyor ayni tıraş kolonyası gibi bide sanki leke çıkarmıyor gbi geldi bana indirimde görmüştüm civilde dikkatmi çekti aldım almaz olaydım 😑😑 siz memnun kaldınız mı
Feyic Neslihanask ben duru sabundan cok memnun kaldim suanlik bi problenim yok lekeler icin borasprin diye bisey var onu uzerine sikip yikiyorum oyle atıyorum lekeden hic muzdarip.olmadim suana kadar iki durulama yapıyorum bide kokusu hic rahatsiz etmedi beni
Kumrununtanesi Ben dalin uni baby kullanıyorum bir ara omo aldım çok ağır şeker kokusu var rahatsız etti. Dalini çok seviyorum ben roxy aldım onunda kalıntıları kaldı falan