Zuleyha__19 Kızlar kızımın iki üç kere alt dudağı morardı böyle orta kısmı mor oluyo emdiğini düşünmüştüm ama geçen gün yanımdaydı bişey yoktu biraz sonra baktım morarmış, başına gelen var mı doktora gidicem ama sormak istedim size de ?? 😞
Yusufalim Benimkide aynisi oluyor arada bir ama benimki dis cikartmaya cabaliyor o yuzden alt dudagini damaklarinin arasinda cok sıkıyor o yuzden oldugunu dusunuyorum acikcasi
Zuleyha__19 Yusufalim ya bende önemsememiştim açıkçası ama ablam dudak morarması kalpten olabiliyor diye aklıma kurt düşürdü
Yusufalim Zuleyha__19 valla cnm benim oglumda kalp hastaligi var hatta yakin zamanda anjio olacak ama bu kalple alakasiz bir morarti kalple alakali olan daha farkli oluyor cunku bu bildigin damaklariyla sktgi icin olan bir morarma yani seninkini bilemem tabi ama en ufak suphen vatsa dahi gotur dr
Yusufalim Zuleyha__19 yani bildigin normal bizde dudagimiz isirsak morarir benimki isirdigi ici morariyor ama kalple alakali bir morarmamis olmadi bizim hic. Olsada bu sekilde degilmis yani sende inser etten bak istersen