Miracinannesi_ Kızlar ablam 4 farklı markayla test yapmıştı ikisi pozitif ikisi negatif çıkmıştı gece kan vermiş 0.53 çıkmış son korunmasiz iliskiden 10 gün geçmiş yükselme ihtimali var mı
Miracinannesi_ Havva97 0.53 canım benim gebe olmadigim zamanlar genelde 0.100 çıkıyordu ablaminda oyleymis o yuzden bir acaba mi diye düşündük
Miracinannesi_ arad00 YorgunAmaMutluAnne Acaba erken mi yaptirdi testi biraz daha beklemeli mıydı ama 10 gün geçmiş olsa çıkardı diye düşünüyorum ben yine de size danışayım dedim teşekkür ederim
Miracinannesi_ simseklivekalpli eşi şehir dışında 10 gün geçmiş sonrasinda ilişki olmamış yine de ihtimal var mıdır
Miracinannesi_ simseklivekalpli inşallah çok istiyorum olmasını rabbim hayırlısıyla onlara da nasip etsin inşallah iki kere kalbi durdu 40 yasinda birkaç ay daha deneyip tüp bebek düşünüyorlar
tospikannesi_ Miracinannesi_ adetine kaç gün var ? Çok erken yapmışsa negatif çıkması normal ama adeti yakınken böyle çıkmışsa sanmıyorum. 2-3 çıksa diyecem yükselecek 0.53 bildiğin negatif
Miracinannesi_ tospikannesi_ o da bilmiyor 25 günde bir 30 günde bir oluyormuş değişiyor diyor tahminen 4-5 gün vardır diyor
tospikannesi_ Miracinannesi_ tekrarlasın gebelik testini ama sanmıyorum eğer ihtimal olsa kanda yine 2 feln çıksa hadi yükselebilir diyecem ama 0.53 bildiğin negatif bilemiyorum hakkında hayırlısı olsun