merveataberkdaghan Sevgili anneler merhaba Diş buğdayı partisi yaptınız mı? Yaptıysanız görselleriniz varsa merak ediyorum. Kararsızım yapıp yapmamakta ama yapmak da istiyorum 🦷
cLearQueen merveataberkdaghan yapmadim. Mevlut falan da yapmadım. Hadi dogum gunu biraz ayrı ama digerlerini gerekksiz buluyorum
Sebusebu merveataberkdaghan yapmadım. Hatta dogum günü dısında hiçbişeyini kutlamadım. Annem bana yapmış olsaydı siz manyak mısınız buna mı zaman para harcardınız derdim. Eminim cocuklarımda aynısını düşünür 😂 bir günlük hazırla yok ise özel anılarını oraya yaz. Kacıncı ayda ilk dişi cıktı gibi hatta bütceniz var ise seveceği bir şey alırsınız ilk dişim cıktıgında sana bunu almıştık diye not edersiniz. Bence daha tatlı olur. O bu börek çörek tatlı yicek diye kendinize yük yapmayın😏
forumgurmesi Merhaba ben böyle bembeyaz diş perisi konsepti yapmıştım evde :) Pastayı da kendim yapıp inciler ile süslemiştim.
merveataberkdaghan forumgurmesi yaa çok güzel olmuş 🧿 inci gibi dişleri olsun 🙏🏻 kızlara tabi böyle şeyler çok daha hoş daha farklı oluyor 🩵 biz erkeğiz ben tavşanlı pasta gördüm internette öyle bir şey mi yapsam dedim Aslında süsleme işlerini çok severim ama eşimin ailesi yüzünden biraz kararsızım yapıp yapmamakta
merveataberkdaghan cLearQueen cinsiyet partisi vs falan ben de yapmadım, 6 ay partisi yapanlar var o da saçma geliyor bana Ama bu eski geleneklerde varmış ya bi yapasım geliyor 😀
forumgurmesi merveataberkdaghan ben her şeyini yaptım cinsiyet partisi hariç. Hiçbir şey içimde kalmadı, büyüyünce hepsini anı olarak göstereceğim kızım da ne kadar sevgi ve özenle büyüdüğünü görmüş olacak. Bence istiyorsanız siz de yapın. Evde kendi imkanlarınızla abartmadan her şey yapılabilir:)
cLearQueen forumgurmesi kızım da ne kadar sevgi ve özenle büyüdüğünü görmüş olaca Bunlari yapmadigimiz icin özensiz mi olduk
merveataberkdaghan forumgurmesi ya en iyisini yapmışsınız 🌸 insanın içinde kalması kötü oluyor ben ikinci bebeğimde cinsiyet partisi yapmak istemiştim yapamadım öncekinde istememiştim ama. Yapamayınca içimde kaldı
merveataberkdaghan Eylul301023 çok güzel olmuş masa evde ben de böyle bişey yaparım belki yakınlarla 🩵
ebruyalcin04 Sadece mevlüt yaptım birde doğum günlerini özel yaparım gerisi gereksiz harcama geliyor bana bazı yerlerde kızlara sadece 6 ay kınası olur düğün gibi yapılır mesela oda bana komik gelmişti🙂 birde bizde adım pogacası olur icine para konur aileler yakınlar toplanır o para kime çıkarsa bebeğe bastan asagı kıyafet alır birde onu yapmıştık😃
forumgurmesi cLearQueen ne alaka kuzucum ben özen gösteriyorum, enerjim var yapıyorum. 😂 Sen yapmıyorsun diye tam tersi olmuyorsun, sana saçma geliyorsa o zaman bizim yaptıklarımız saçma mı oluyor bu mantığa göre 😑