donmezhatice arkadaşlar kızıma 1 ay oldu küpe takalı kulak arkalari böyle kabuk tutuyo kupeden olmuş olabilir mi krem sürüyorum geçmiyorda sürekli kabuk saçına yapışıyor çıkarmalı miyim küpeleri sizce
Pinrrr donmezhatice tabikide çıkarın yazık günah eksik kalsın küpesi de egerki bide sallayarak uyituyosaniz hbaire surtmus kulak arkasında tahriş etmiş
donmezhatice simseklivekalpli valla sıcaklardan vücududa isilik oldu poposu falan yeni yeni geçiyor kulaklarına da vurdu bir kaç gündür böyle
Derya-Anne donmezhatice ayy yavrum kıyamam nasıl acır orası büyük bir ihtimal küpe alerji yapmış canım bir süre çıkartıver baktın geçiyor küpeden olduğuna emin olursun
donmezhatice asellmiihramom kupeden olsa bir aydan fazla takiliydi o zaman olurdu diye de düşünüyorum şimdi olması sıcaktan falan mı diyorum cnku kac gündür vücududa isilikti poposu da ayni şekilde yeni yeni iyileşiyor
kelebegiminannesiyim donmezhatice küpeyle alakalı olduğunu düşünmüyorum. Egzama gibi duruyor. Sıcaklardan da olmuş olabilir
byrmm donmezhatice küpeler altın mı? Birde bebe yağı sür bence canım yumuşatır iyi gelir. Benim bebeğimde küpe yok ama hafif kuruluk oluyo o kısımlarda o yüzden ben banyodan sonra oralarınıda yağlıyorum.
donmezhatice byrmm kupelwr altın değil ama altın küpesi var bunu çıkarıp onu yakmayi düşünüyordum belki sahte alerji yapmıştır diye