annevebebegiii__ Gitmeden önce neler yaparsınız? Ben evi süpürüp silip tozu alacağım geldiğimizde daha temiz olsun diye
3kedili2bebekli annevebebegiii__ ben kedilerim olduğu için yataklarimin koltuklarmın üstünü tamamen örtüyle kapatırım halıları yıkar kaldırırım her şeyi her yeri güzelce temizlerim dönünce sadece toz alıp süpürüp silip yerleştirmek kalır ama benim tatillerim çok uzun oluyor o yüzden bu şekilde yapıyorum
mehker0911 annevebebegiii__ ay ben mutlaka yaz temizliği yapar giderim dönünce beni bekleyen bişey olmasın diye. İyi oluyor bence😁
cokbilmismom annevebebegiii__ hiç bir şey yapmam bunuda ilk duydum tatil öncesi temizlik rutini mi varmış. Perde yıkayan var yuh 😂 evi toplar süpürür çıkarım yani süpürmeyede vaktim yoksa onuda yapmam
justuser evimin her odasini ayri ayri siler supurur tozunu alirim, perdemi tülümü yikarim genel guzel bir temizlik yapar giderim ki geldigimde temiz eve geleyim🥳
Lolik annevebebegiii__ rutin ev temizliği haricinde tüm çamaşırları ve ütüleri bitiririm. Her yeri misafir gelicek gibi düzenli bırakırım ki geldiğimde dağınık ev sinirlerimi bozmasın😅 imkan varsa da tatilden kirli çamaşır getirmem , yıkar öyle getiririm gelince direk yerleştiririm çok büyük rahatlık oluyor.
hasan033 annevebebegiii__ memlekete giderken evi süpürür bi iki önce siler toz alır çamaşırlamı yıkarım banyo tuvalet temizlenir küçük oğlum oldupu için bazen batırabiliyor gideceğimiz günde üstünden süpürür giderim
uuuuuuu annevebebegiii__ ben gitmeden dolapta bozulacak olanları buzluğa koyarım evi de klasik silip süpürür çamaşırlarin hepsini yıkarım klozete de giderken çamaşır suyu döker giderim çünkü gelene kadar su akar sararir diye düşünüyorum
bebitonunannesi_ annevebebegiii__ hiç gitmedim tatile, gidersem de iki gün iyi bir temizlik yaparım ki evde aklım kalmasın